Continuă activ colectarea semnăturilor în susținerea candidaturii lui Renato Usatîi la funcția de președinte – detalii și oportunități de implicare în capitală

Colectorii din grupul de inițiativă adună semnături în întreaga țară pentru susținerea candidaturii lui Renato Usatîi la funcția de președinte. În capitală semnăturile sunt depuse la corturile Partidului Nostru instalate în toate sectoarele, la sediul partidului sau cetățenii pot solicita colectorului să vină acolo unde se află. Persoana legitimată de către CEC cu dreptul de a colecta semnături se va deplasa la locul indicat și va prelua semnăturile, conform cerințelor legale.

„Continuăm colectarea semnăturilor în susținerea lui Renato Usatîi pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Îi invităm pe toți la corturile  noastre din fiecare sector al capitalei – de exemplu, la Rîșcani suntem în Parcul Afganez, la Ciocana – pe aleea de lângă piață, în Centru – în fața Teatrului de Operă și Balet. De asemenea, vreau să vă amintesc că eu sunt colector de semnături, am dreptul să colectez, așa că cei care nu pot veni – sunați, scrieți, voi veni eu și voi colecta semnăturile. Mult noroc tuturor!”, – a anunțat consilierul municipal Denis Șova, membru al grupului de inițiativă pentru susținerea candidaturii liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, la alegerile prezidențiale.

Cetățenii cu drept de vot semnează la corturile „Partidului Nostru”, amplasate în orașele din întreaga țară, sună sau vizitează sediile „Partidului Nostru” din Chișinău și alte regiuni ale țării (adresele și datele de contact ale birourilor teritoriale pot fi găsite pe www.pn.md).

De asemenea, cei interesați să se implice în calitate de voluntari și observatori la alegerile prezidențiale se pot înregistra pe pagina web www.rup2024.md la secțiunile „FII VOLUNTAR” și „FII OBSERVATOR”.

Colectarea semnăturilor a început din data de 21 august și se va încheia cel târziu în data de 20 septembrie. Startul colectării semnăturilor a fost dat de Renato Usatîi pe 24 august, chiar în fața Președinției – unde va fi viitorul său loc de muncă în calitate de președinte al țării. Zilnic, Renato Usatîi participă personal la colectarea semnăturilor în diferite localități din țară. Vineri, 30 august, el a fost la Rîșcani și a mulțumit personal oamenilor care vin să semneze în susținerea lui în calitate de Președinte al Republicii Moldova.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter