Inaugurarea terenului de joacă în satul Musteața, raionul Fălești. Primarul Valeriu Bejenari: Mulțumim lui Renato Usatîi pentru grija sinceră față de copiii noștri!

Datorită sprijinului lui Renato Usatîi, copiii din satul Musteața, raionul Fălești, au acum un nou teren de joacă.

Primarul Valeriu Bejenari a mulțumit în numele locuitorilor din sat: „Acest gest este o dovadă a interesului sincer pentru copiii noștri. Mulțumim lui Renato Usatîi pentru această investiție!”.

Valeriu Bejenari a menționat că echipamentele sunt  moderne și sigure, astfel încât copiii se vor bucura de distrații în condiții de siguranță.

„Contribuția dumneavoastră aduce bucurie și fericire în inimile micuților noștri, oferindu-le un loc minunat unde să se joace și să se dezvolte. Prin această donație, ați demonstrat un angajament deosebit față de comunitatea noastră și un interes sincer pentru viitorul copiilor”, a anunțat primarul.

Anterior terenuri de joacă similare au fost instalate și în alte localități în care primarii sunt aleși din partea Partidului Nostru: în Fundurii Vechi, raionul Glodeni, în satele Catranîc și Hiliuți, raionul Fălești.

Așa cum a anunțat Renato Usatîi, proiectele de infrastructură vor continua în toate satele unde oamenii le-au dat vor de încredere primarilor Partidului Nostru.

„Ne vom strădui să realizăm câte un proiect în fiecare an. Va fi un gest de susținere din partea noastră, iar fiecare proiect va fi discutat cu cetățenii localităților”, a declarat Renato Usatîi.  

Valeriu Bejenari este la primul său mandat de primar. Amenajarea spațiului de recreere a fost unul din angajamentele sale în fața oamenilor din localitate.   

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter