La Drochia, după reparație au fost date în exploatare mai multe segmente de drum, iar la o grădiniță se fac lucrări de termoizolare

La Drochia au fost recepționate lucrările de reparație a mai multor segmente de drum. Au fost modernizate drumurile pe străzile M. Lermontov, T. Șevcenco, L. Dubinovschi și N. Grigorescu.

Comisia de recepție la terminarea lucrărilor, convocată prin dispoziția primarului Nina Cereteu, a examinat documentația tehnică și calitatea lucrărilor la fața locului. În rezultatul examinării complexe s-a propus recepționarea obiectivelor pentru recepția la terminarea lucrărilor.

„Modernizăm drumurile, pentru ca locuitorii din Drochia să aibă condiții mai bune și mai sigure. Fiecare proiect e un pas înainte pentru orașul nostru, și tot ce facem, facem gândindu-ne la viitorul copiilor noștri”, – a spus Nina Cereteu.

De menționat că lucrările din cadrul acestor proiecte se realizează exclusiv din resursele bugetului local.

Totodată, s-a încheiat prima etapă lucrărilor de termoizolare a pereților exteriori cu finisarea fațadelor la grădinița nr.1 „Florile dalbe”. Concomitent, în Drochia este în curs de desfășurare un alt proiect mare de infrastructură: revitalizarea urbană a zonei „Valea Curechiului”. Aproximativ 4500 de locuitori vor beneficia de infrastructură modernă în regiune.

Imagini foto: Primăria orașului Drochia

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter