Municipiul Bălți este gata să devină o platformă de cooperare între antreprenorii moldoveni și cei armeni

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a avut o nouă întrevedere cu o delegație străină pentru a discuta posibilități de atragere a investițiilor în oraș.

Vineri, el s-a întâlnit cu Tatul Davoian, Consulul onorific al Armeniei în Moldova, și cu vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Armeniei, Karen Ivanov.

În cadrul discuțiilor, s-a vorbit despre necesitatea dezvoltării relațiilor reciproc avantajoase între oamenii de afaceri din țările noastre. În acest sens, Petkov a asigurat că municipiul Bălți este gata să devină o platformă pentru acest parteneriat.

În cadrul întâlnirii, a fost discutată deschiderea unei Case de Comerț Armene în municipiul Bălți, care poate fi inaugurată deja în acest an.

Primarul Alexandr Petkov a susținut această inițiativă:

„Deschiderea Casei Comerciale Armene în orașul nostru va reprezenta un pas important în consolidarea relațiilor economice dintre Moldova și Armenia, precum și un impuls semnificativ pentru dezvoltarea economiei locale”, a declarat primarul.

Întâlnirea de astăzi face parte din discuțiile mai ample pe care primarul le-a avut anterior cu delegații din Japonia, România, China și alte țări.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter