Olesea Vîrtosu, despre Renato Usatîi: A putut să plece în orice țară din lume, dar a ales să rămână în Moldova și să lupte pentru oamenii ei

Olesea Vîrtosu, antreprenoare, vicedirector de companie de producere, care a fost propusă la funcția de consilier prezidențial, a comparat administrarea treburilor în țară cu o afacere în care conducătorul este responsabil de tot ce se întâmplă, poate să-și asume riscurile și să-și pună sufletul în ceea ce face.       

„Eu văd în Renato Usatîi un foarte bun gospodar, el vine din mediul de afaceri, știe ce înseamnă munca, riscul și a demonstrat de-a lungul anilor că iubește Moldova. Deși și-a permis să trăiască în orice altă țară din lume, a ales să rămână în Republica Moldova și să lupte pentru oamenii ei”, a declarat Olesea Vîrtosu la întâlnirea cu locuitorii municipiului Bălți.

Ea a mai spus, că, spre deosebire de alții care s-au perindat la guvernare prin diferite partide, nici Renato Usatîi și nici Partidul Nostru nu au fost la putere.

„Pe 20 octombrie să nu vă lăsați manipulați de promisiunile care vi se fac de cei care nu au făcut nimic în toți acești ani, deși au avut toate posibilitățile și resursele. Eu susțin candidatura lui Renato Usatîi și sunt convinsă că va fi un gospodar care își va asuma responsabilitatea pentru problemele țării. Avem nevoie de un patriot pe care să-l doară sufletul pentru această țară și acest popor”, a concluzionat Olesea Vîrtosu.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter