Orașul Glodeni, la cea de-a 391-a aniversare. Primarul Stela Onuțu: „Nu voi face niciun pas înapoi până când viața noastră nu va deveni mai bună!”

Orașul Glodeni și-a sărbătorit 391 de ani de la înființare. Tradițional, primarii aleși din partea Partidului Nostru din nordul țării au venit să-și susțină colega Stela Onuțu, care din 2015 este primar de Glodeni.

„M-am născut în Glodeni, am crescut aici și m-am realizat ca personalitate și ca manager, și aici continui să învăț lucruri noi. Am dat cuvântul că nu voi face niciun pas înapoi până când viața noastră nu va deveni mai bună. Chiar și atunci când ne este greu și dureros, întotdeauna mergem înainte. Pas cu pas, mergem ferm înainte!”, a spus Stela Onuțu la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Ea a subliniat că se simte mândră de votul de încredere pe care locuitorii orașului i l-au oferit pentru prima dată acum aproape 10 ani:

„Voi fi mereu recunoscătoare pentru acest vot de încredere și voi da toate puterile mele orașului nostru. Nu mă interesează conflictele cu nimeni. Sunt convinsă că doar împreună putem realiza totul. Din tot sufletul îmi doresc ca fiecare dintre voi și fiecare care acum este departe de casă să aibă propria istorioară legată de orașul nostru drag. Să fie acest loc puternic și iubit de fiecare dintre noi. Să se împlinească dorințele și visurile aici, acasă!”, a spus Stela Onuțu.

Primarii localităților învecinate, aleși din partea Partidului Nostru, au dorit, de asemenea, prosperitate locuitorilor din Glodeni.

Alexandr Petkov, primar al municipiului Bălți: „Mă bucur să văd oameni atât de minunați. Vă doresc doar zile senine, sănătate și fericire în familii. Să se dezvolte și să prospere orașul vostru! Cu un primar ca Stela Onuțu, totul va reuși!”.

Alexandr Severin, primar al orașului Fălești: „De fiecare dată când vin la voi, plec cu gânduri bune și sentimente plăcute, pentru că sunteți minunați. Din partea locuitorilor orașului și raionului Fălești, vă felicit sincer cu ocazia Zilei Orașului și a simbolurilor locale și vă doresc doar bine!”.

Nina Cereteu, primar al orașului Drochia: „Este plăcut să văd atât de mulți oameni frumoși. Sunt sigură că primarul Stela Onuțu a depus mari eforturi și a retrăit din cauza ploii. Dar sărbătoarea a reușit și vă felicit cu ocazia Zilei Orașului. Aveți un oraș minunat, demn de dragostea voastră! Pentru voi, este cel mai bun oraș din lume, și este firesc”.

Victor Bogatico, primar al orașului Rîșcani: „Este o sărbătoare minunată a oamenilor minunați. Să se dezvolte și să prospere orașul vostru. Vă doresc tot ce este mai bun, fericire și bunăstare!”.

Anatolie Gnatiuc, primar al satului Fundurii Vechi: „Este cea mai importantă sărbătoare a orașului. În această zi se obișnuiește să tragem concluzii. Mă bucur că, împreună cu administrația orașului, încercați să faceți orașul mai bun, și reușiți!”

Mihail Dobrovolschi, vicepreședinte al raionului Glodeni: „Felicit locuitorii orașului nostru din partea Consiliului Raional cu ocazia aniversării a 391 de ani de la acel botez istoric al orașului nostru. La mulți ani, Glodeni!”

Pe 15 septembrie orașul Glodeni aniversează 391 de ani de la prima atestare documentară. În această zi anual este marcată Ziua Orașului și a simbolicii locale.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter