Renato Usatîi: Farmacii electronice în fiecare sat, pentru acces la cele mai importante medicamente

 În fiecare sat unde este primărie trebuie deschise farmacii electronice. Este un proiect al Partidului Nostru, despre care a vorbit astăzi candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, la întâlnirea cu cetățenii din satul Maramonovca, raionul Drochia. Aceste farmacii electronice vor oferi oamenilor din sate acces la cele mai necesare medicamente, așa cum este în mai multe țări europene. De asemenea, Renato Usatîi a vorbit despre deschiderea magazinelor sociale de stat în fiecare raion.

 Candidatul ”Partidului Nostru” la funcția de președinte al Republicii Moldova a spus că statul trebuie să se asigure că fructele și legumele moldovenești ajung pe rafturile magazinelor de la noi.

 ”Contractele cu magazinele trebuie să le gestioneze o instituție separată, controlată de stat. Este vorba de așa-numita „Заготканторa”, care pe timpuri avea grijă atât de comercializarea producției locale în lanțurile de magazine și piețele autohtone, cât și de exportul acestei producții”, a precizat Renato Usatîi.

 Totodată, liderul ”Partidului Nostru” le-a prezentat oamenilor inițiativa sa de a lansa farmacii electronice în fiecare sat.

 ”Scopul acestei inițiative este de a îmbunătăți accesul oamenilor din mediul rural la toate serviciile. Fiecare cetățean, indiferent de localitatea în care trăiește, trebuie să beneficieze de ajutor din partea statului”, a mai spus Renato Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter