Renato Usatîi: După ce a aflat că sunt pe locul doi în sondaje, Dodon a intrat în panică și a lansat noi aberații

 După ce a aflat că Renato Usatîi este pe locul doi în sondaje,  Dodon a intrat în panică și a lansat noi aberații. Astfel a răspuns Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, la declarațiile făcute de Dodon după întoarcerea sa de la Moscova.    

„Lui Dodon i-au fost arătate sondaje la Moscova și i-au fost arătate și măsurători pe diasporă. Conform acestor sondaje, deoarece niciun candidat nu a fost de acord să-l susțină pe Stoianoglo anume din cauza modului în care a procedat Dodon, și nici de la dreapta, nici de la stânga nu a fost nimeni de acord, Usatîi ajunge în turul doi. Din acest motiv Dodon a intrat în panică și a lansat noi aberații”, a declarat președintele Partidului Nostru.


Totodată, Usatîi a subliniat că scopul său este „ca Maia Sandu să plece, dar să nu revină vreun Dodon”.

„Nu mă interesează sondajele… Pentru mine este important ca Maia Sandu să plece în istorie, dar să nu revină vreun Dodon. Dodon a fost deconectat de ruși – jumătate din problemă este rezolvată”, a conchis liderul Partidului Nostru.  

 El a menționat că alegătorii sunt cei care vor decide cine va merge în turul doi.

„Lui Dodon la Moscova i s-a amintit de casa din suburbiile Moscovei și i s-a amintit cât a furat – peste 20 de milioane. (…) Tremură, i-i frică că nu s-a unit nimeni. Înțelege că Usatîi este pe locul doi și hai să dea bătaie cu prostii. El a fost întotdeauna și este un nesimțit”.


Usatîi a răspuns, de asemenea, declarațiilor lui Dodon despre cheltuielile mari făcute de Usatîi pe proiecte de caritate și infrastructură: 

„Cea mai mare parte a banilor mei o cheltuiesc pe acțiuni de caritate. Din milionul și ceva de euro pe care l-am câștigat în acest an, am cheltuit mai mult de jumătate pe binefacere. Asta nu vă deranjează? Nu vă deranjează că, având afaceri, având o casă lângă Moscova, nu ați făcut nimic în Ocnița, în Briceni sau în alte orașe în care aveți primari? În schimb, vorbiți doar aberații”.

Renato Usatîi a declarat că nu va atrage atenție la „politica murdară” promovată de Dodon și că se va concentra pe comunicarea cu cetățenii din întreaga țară.  

„În această campanie prezidențială vreau să prezint proiecte prezidențiale, să le explic oamenilor din fiecare colț al țării că doar dictatura ordinii și a responsabilității poate schimba radical spre bine viața fiecărui cetățean”, a rezumat liderul Partidului Nostru.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter