Renato Usatîi: Spînu achită circa 30 de polițiști cu 100 de euro pe zi pentru a urmări opoziția

Vicepreședintele PAS, Andrei Spînu, și-a creat propriul serviciu de contraspionaj, misiunea căruia este de a fila candidații de opoziție la alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Dezvăluirile au fost făcute de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-un live pe Facebook. Mai mult, Andrei Spînu a implicat în aceste ilegalități peste 30 de polițiști, care sunt achitați neoficial cu 100 de euro pe zi fiecare.

”Spînu al nostru și-a făcut ”narujka” lui personală, adică Spînu la noi din ”dominator gazovșik” s-a transformat în ”dominator razvedcik”. Unde te bagi dle Spînu? Deci el și-a făcut câteva echipe de filaj, achită câte 100 de euro pe zi, este vorba despre 34 de persoane, adică zilnic el achită peste 3000 de euro pentru a fila opoziția”, a dezvăluit Usatîi.

Potrivit informațiilor prezentate de președintele Partidului Nostru, polițiștii care lucrează la negru pentru Spînu se ocupă de filarea candidaților Alexandr Stoianoglo și Irina Vlah.

”Unul dintre acești polițiști ne-a dezvăluit că directiva venită de la Spînu este că, în cazul în care echipa de filaj va fi demascată, ei trebuie să spună că lucrează la comanda lui Renato Usatîi”, a conchis președintele Partidului Nostru.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter