Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Florești, Vrej Martirosian: Vreau să aduc transparență în activitatea primăriei!

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Florești, Vrej Martirosian, a declarat că se lansează în campania electorală pentru alegerile locale din 5 noiembrie pentru că vrea să aducă transparență în administrarea orașului.

„Vreau ca politica să fie curată, transparentă și ca cetățeanul s-și schimbe părerea despre ea. Oamenii sunt dezamăgiți total. Au auzit atât de multe de la politicieni de tot soiul, atâtea partide au fost la conducere, încât acum, chiar dacă vine o persoană cinstită, oamenii nu o mai cred. Eu aș dori să schimb lucrurile! Ca politica să le fie asociată cu transparența. Orice decizie trebuie să fie luată pentru oameni și cu oamenii!”, a spus Vrej Martirosian într-o postare video adresată cetățenilor prin intermediul rețelelor de socializare.

Vrej Martirosian a depus actele la Consiliul electoral de circumscripție Florești pentru alegerile locale din 5 noiembrie. El va fi în buletin pe poziția nr. 3. Și în buletinul de vot pentru funcția de consilieri locali ai orașului Florești Partidul Nostru la fel va fi pe poziția a treia. „Avem cea mai bună echipă pentru primărie și Consiliul orășenesc Florești. Împreună, resetăm orașul Florești și Republica Moldova!”, a menționat Vrej Martirosian cu ocazia înregistrării.

Vrej Martirosian are 27 de ani. A absolvit Academia de Studii Economice din Moldova. Este președintele Organizației de Tineret al Partidului Nostru. A candidat pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova la alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter