Datorită lui Usatîi, liceenii din Bălți, cîștigători ai olimpiadelor, merg, din nou, la odihnă în cea mai bună tabără din Rusia

Tinerii bălțeni, cîștigători ai olimpiadelor naționale și internaționale, au mers și în acest an la odihnă cu susținerea lui Renato Usatîi, în tabăra „Lazurnîi”, amplasată pe malul rîului Oka din Federația Rusă.

 

„Băieții din Bălți, cîștigători ai olimpiadelor naționale și internaționale, au mers la odihnă la tabăra „Lazurnîii”, care se află în regiunea Nijni Novgorod într-o pădure de conifere amplasată pe malul rîului Oka. „Lazurnîi” este numit al doilea „Artek”, după ce tabăra a fost recunoscută învingătoare a concursului deschis desfășurat în toată Rusia de către Ministerul Educației și Științei „Cea mai bună tabără a Rusiei”. Călătoriile la această tabără sînt organizate nu pentru prima dată, în baza acordului de colaborare semnat între Bălți și Nijni Novgorod. Bălțenii își vor petrece timpul util și bine, vor face cunoștință cu tineri de vîrsta lor din Rusia și alte țări. Apropo, am avut bucuria de a le procura bilete pînă la Moscova. Să aveți o odihnă plăcută, dragii mei concetățeni”, a scris urările sale liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că tabăra „Lazurnîi” este una dintre cele mai bune tabere pentru copii din regiunea Nijni Novgorod, iar în 2004 a fost recunoscută învingătoare a concursului deschis desfășurat de către Ministerul Educației și Științei din Federația Rusă „Cea mai bună tabără a Rusiei”. Aceasta este axată pe odihna și tratamentul elevilor, organizarea odihnei permanente și a procesului educativ continuu. După semnarea acordului de colaborare între municipiul Bălți și regiunea Nijni Novgorod liceenii moldoveni au posibilitatea de a se odihni și a-și consolida sănătatea în una dintre cele mai bune tabere de odihnă a Rusiei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter