De la 1 mai, o anumită categorie a locuitorilor din Bălți va beneficia de un tarif preferențial la troleibuz de doar 1 leu

Începând cu 1 mai, tariful pentru o călătorie cu troleibuzul la Bălți va fi de 1 leu pentru o categorie a locuitorilor din municipiu. Mai exact, oferta va fi valabilă pentru toți deținătorii de carduri bancare Moldindconbank.

Despre aceasta a anunțat primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, precizând că implementarea proiectului a devenit posibilă datorită Acordului de parteneriat dintre bancă și municipalitate.

Petkov a precizat că acest preț va fi valabil de la 1 mai până la 31 decembrie 2024, iar după expirarea termenului vor fi discutate și alte oportunități de parteneriat pentru cetățenii municipiului Bălți.

„Începând cu 1 mai, Primăria municipiului Bălți împreună cu Moldindconbank va lansa proiectul «Cu 1 leu la troleu!». Toți deținătorii de carduri ale acestei bănci, care vor achita cu cardul în troleibuze la POS-terminale, vor plăti doar 1 leu. Acesta nu este un cash-back, am insistat asupra acestui lucru. Călătorul va vedea într-o aplicație specială că i se va deconta exact 1 leu de pe card”, a spus primarul. Totodată, el a subliniat că banca nu va percepe vreun comision la acest tarif.

Alexandr Petkov a precizat că, în pofida acestui preț, tariful integral (4 lei) va fi transferat imediat în conturile Direcției de Troleibuze din Bălți:

„Direcția va avea doar de câștigat, pentru că banii vor fi transferați imediat în contul întreprinderii. Noi excludem pe cât posibil cash-ul și îmbunătățim sistemul de contabilitate a călătorilor transportați, ceea ce este foarte important pentru transportul public”.

De menționat că proiectul „Cu 1 leu la troleu!” – face parte dintr-un acord de parteneriat mai amplu între Primăria municipiului Bălți și Moldindconbank.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter