PRIMARII PARTIDULUI NOSTRU

CIUBACIUC ROMAN

BELCIUG IVAN

CERETEU NINA

SEVERIN ALEXANDR

ONUȚU STELA

BOGATICO VICTOR

Este la al treilea mandat de primar al orașului Rîșcani.

În ultimii zece ani, au fost create peste 2.000 de locuri de muncă.

În fiecare an, bugetul orașului crește de aproape 1,5 ori.

Au fost renovate toate cele 5 clădiri de școli, 8 grădinițe, 4 Centre de Cultură și biblioteci aflate în gestiunea primăriei. În aceste scopuri, au fost atrase fonduri extrabugetare în valoare de peste 100 de milioane de lei, adică aproape 5 bugete medii ale orașului pentru această perioadă.

Au fost instalate peste 20 km2 de plăci de pavaj și peste 200 de bănci.

Peste 1,5 milioane de lei se alocă anual pentru iluminarea orașului și a satelor adiacente, pentru întreținerea drumurilor și trotuarelor – circa 2 milioane de lei.

Au fost reparate și instalate peste 5 km de rețele de alimentare cu apă, au fost achiziționate 6 unități de echipament pentru gospodărie comunală și 3 autobuze, au fost organizate căi de circulație internă pentru transportul cetățenilor.

Astăzi, în calitate de primar al orașului Râșcani, sunt vicepreședintele Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). În ultimii ani, am reușit să stabilim contacte cu diverse organizații internaționale. Primăria orașului este membru cu drepturi depline al organizației Euroregiunii „Nistru”, a încheiat acorduri de înfrățire cu Kolomyia (Ucraina), Dobryanka (Rusia), este la ultima etapă semnarea acordurilor cu Târgu Neamț (România) și Hnivan (Ucraina). Suntem deschiși pentru cooperare în beneficiul locuitorilor orașului și lucrăm doar pentru ei.”

PETRIOGLU VICTOR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter