Cu cine se vede Renato Usatîi în coaliție: “În partidul socialiștilor sunt și oameni de treabă, dar atâta timp cât acolo este Dodon, cum să fac cu el coaliție?”

Liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” a declarat că în campania electorala nu se va lega cu hoțomanii, iar în viitorul parlament ar face coaliție cu unele partide,

dar care nu prea au șanse să ajungă în Legislativ. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii In PROfunzime.

 

Renato USATÎI, liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI”: “De ce partidul Patria? Cu ei am participat în alegerile din 2014, ulterior o parte din colegi au venit la Partidul Patria.

Noi am făcut un bloc cu toți colegii noștri, nu sunt persoane noi. Am declarat de mai multe ori că va fi o campanie murdară.

Ca cetățenii să nu fie buimăciți, o să fie numele cu care s-au obișnuit cei care m-au votat. Igor Dodon deja este disperat și faptul că el a mers la crearea acestui bloc,

am ințeles că din ceea ce am reușit să aflu din Federația Rusă și acolo deja toți au ințeles cine e Dodon.

Am declarat în campanie la prezidențiale că nu mă leg cu hoțomanii. O să fie totul bine. Mai sunt niște partide mici care sunt bune, dar nu cred că vor trece de 5%, deoarece ei cred că “Pâinea crește pe smântână”. În partidul socialiștilor sunt și oameni de treaba, dar atâta timp cât acolo este Dodon, cum să fac cu el coaliție? Pentru mine e important ca în viitorul Parlament reprezentanții blocului nostru să lucreze corect.”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter