Răspunsul lui Renato Usatîi pentru Andrei Năstase, după ce ultimul l-a atacat în judecată

Renato Usatîi vine cu o reacție, după ce liderul Platformei DA, Andrei Năstase, l-a atacat în judecată pentru că a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Igor Dodon a cheltuit sume mari de bani pentru așa-numiții „candidați spoileri” din turul I al alegerilor prezidențiale, și că Andrei Năstase ar unul dintre aceștia.

Liderul Partidului Nostru spune că el nu are nimic împotriva lui Năstase și că liderii și simpatizanții DA ar trebui să aibă pretenții față de Igor Dodon pentru că l-a inclus pe Năstase în raportul său de cheltuieli pe care l-a prezentat finanțatorilor de la Moscova.

Renato USATÎI, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: “Întrebarea mea către alegătorii Platformei DA și inclusiv Andrei Năstase, oameni buni, da de ce ați sărit voi toți în capul meu pentru faptul ca Dodon l-a inclus pe Nastase în raportul de cheltuieli? De ce nimeni nu a sărit la Dodon în cap, fiindcă el l-a inclus pe liderul Platformei DA în raportul său de cheltuieli.

În judecată, dacă vom ajunge cu domnul Năstase, cum o să arate acesta cand îi voi arată raportul acesta? Ei nu trebuie să sară în capul meu, am fost parteneri de proteste, am avut timpuri și mai bune și mai rele, dar eu nu l-am atacat pe el. Eu am spus de Dodon că l-a inclus în raportul său. El să se clarice cu Dodon”, a declarat Renato Usatîi.

În campania electorală pentru prezidențiale, Renato Usatîi l-a numit pe Andrei Năstase „omul lui Dodon”. Ulterior, Andrei Năstase a solicitat ca Renato Usatîi să-și ceară scuze publice, în caz contrar îl va da în judecată. Primarul de la Bălți a declarat că nu o va face pentru că a spus adevărul și că are probe.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter