Renato Usatîi: Dodon a devenit simbol al prostituției politice în R.Moldova

Liderul „Partidului Nostru” și primarul de Bălți, Renato Usatîi, îi sugerează reprezentanților PSRM să se debaraseze de Igor Dodon care duce partidul la fund. Potrivit politicianului, la această oră liderul socialiștilor a devenit un „simbol al prostituției” și nicio formațiune nu va dori să creeze un bloc electoral cu PSRM atât timp cât partidul este condus de Dodon.

 

„Ai devenit simbolul prostituției în R.Moldova, ai devenit simbol al corupției, ai devenit omul pe care copiii la școală îl numesc «kuliok»”, s-a adresat Usatîi către Dodon.

Potrivit lui, la această oră Dodon poartă discuții cu mai mulți judecători pentru a-l „ajuta” pe Ilan Șor în dosarul în care este vizat.

La fel, susține Usatîi, Dodon a încercat să influențeze decizia de mâine a CCM, însă chiar și cei pe care el i-a considerat ca fiind persoane loiale au decis să nu susțină păstrarea situației de urgență.

„El pregătește o nouă declarație, precum că nu a permis eurounioniștilor organizarea alegerilor în lunile mai-iunie, dar acestea vor avea loc în iulie. Potrivit lui, aceasta va fi o victorie”, a spus liderul PN.

Acesta a mai menționat că Dodon este politicianul care „ruinează totul de ce se atinge”.

 

Amintim că Înalta Curte se întrunește miercuri, 28 aprilie, în ședință pentru a examina mai multe sesizări privind constituționalitatea instituirii stării de urgență în R.Moldova.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter