Renato Usatîi: Republica Moldova are nevoie de o mână de fier

Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de politicieni duri, care să poată face schimbări, nu doar promisiuni electorale. O spune Renato Usatîi, la emisiunea “Bârna din ochi”, cu Dorin Scobioală. Prin urmare, Usatîi a afirmat că țara trebuie condusă cu mână de fier, îmbrăcată într-o mănușă de catifea.

 

„Oamenii mă apreciază pentru că sunt sincer și direct. Da, uneori sunt prea dur, dar tocmai de aceea merg în aceste alegeri cu sloganul – “Mână de fier în mănușă de catifea”. Azi, Republica Moldova are nevoie doar de o mână de fier, dacă vrem să resetăm țara. Dar dacă doar o să mergem cu principii și valori și o să le povestim oamenilor despre reforme în justiție, despre o viață mai bună, nu facem nimic”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că, Blocul electoral „RENATO USATÎI” a depus vineri, 14 mai, documentele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea listei candidaților de deputați la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Lista electorală a blocului include 24 de avocați, 16 economiști, 12 de ingineri, peste 10 finanțiști și mai mulți profesori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter