Renato Usatîi a înmânat titlul de “Cetățean de onoare” mai multor locuitori ai municipiului Bălți

Sâmbătă, 21 mai 2021, de Ziua Orașului Bălți, Renato Usatîi a înmânat titlul de “Cetățean de onoare” mai multor locuitori ai municipiului. În total este vorba de cinci persoane, care s-au învrednicit de aceste diplome. La finalul ceremoniei, Renato Usatîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți bălțenii.

 

“Astăzi, am împlinit 600 de ani. În decursul acestor secole, cel mai de preț dar pe care l-a primit localitatea noastră sunt oamenii săi. În această sfântă zi de sărbătoare, cea a Sfântului Nicolae, vreau să vă urez să dați dovadă în continuare de bunătate și să aveți doar emoții pozitive. Am făcut tot ce a depins de noi pentru ca orașul să devină mai frumos și mai atrăgător. În localitatea noastră trăiesc oameni de diferite etnii, care vorbesc diferite limbi, dar pe care-i unesc sinceritatea, bunatatea, ospitalitatea și dorința de a face lucruri bune pentru orașul și pentru țara noastră”, a spus Renato Usatîi.

„Acest lucru este foarte important pentru mine. Locuiesc în Bălți de vreo patruzeci de ani. Aici mi-am creat o familie, aici mi s-au născut cei trei băieți și o fetiță. Bălți este patria copiilor mei. Am devenit un antrenor emerit, după cum știți sunt un maestru al sportului în haltere, iar această realizare (acest titlu oferit – notă red.) este o realizare uriașă pentru mine. Sunt mândru că anume eu am primit titlul de cetățean de onoare al orașului Bălți”, a declarat, la rândul lui, Amaev Said-Muhmat, unul dintre antrenorii emeriți, devenit cetățean de onoare al mun. Bălți.

Titlul de “Cetățean de onoare” l-au primit și antrenorii emeriți Ghenadie Meleașchevici și Iulii Peaticovschi, maestrul internațional al Sportului Denis Tachii, dar și președintele Judecătoriei municipiului Bălți, Dumitru Gherasim.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter