Guvernarea face jocul celor pe care ei înșiși i-au numit grupare criminală organizată

Guvernarea creează o „opoziție” comodă care poate fi „dezactivată” în orice moment. Așa a comentat Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, situația cu candidatul lui Șor, care mai întâi a fost lăsată să participe la alegeri, iar mai apoi a fost scoasă din cursă.

„Marți, cu toții am fost martorii unei farse din partea guvernării. Candidatului „independent” lui Șor mai întâi i s-a permis să participe la primul tur al alegerilor, însă după anunțarea rezultatelor, aceasta a fost exclusă din cursă. Este evident că guvernarea face jocul celor pe care ei înșiși i-au numit grup criminal organizat”, a declarat Alexandr Petkov.

El consideră că în acest fel se creează o „opoziție” comodă, care poate fi „dezactivată” în orice moment: „În persoana sa, partidul PAS chiar nu are de cine să se teamă”.

„Văd că candidatul din partea PSRM deja vorbește sus și tare despre victorie. Deși toată lumea înțelege că a ajuns în turul doi doar datorită faptului că guvernarea l-a scos din cursa electorală pe candidatul lui Șor.

Însă doar bălțenii, și nu noi, vor decide soarta orașului. Trebuie să învingem în turul doi de scrutin și să punem capăt acestui teatru al absurdului, înscenat la Bălți și în toată țara de către partidul PAS”, a conchis Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter