Mesajul lui Renato Usatîi cu ocazia încheierii anului școlar: Savurați vara în liniște, pace și bucurie!

În ultima zi de primăvară, când se încheie anul școlar, președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi a transmis un mesaj tuturor elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor. 

„Vă felicit pe toți cu ocazia încheierii anului școlar și vă doresc să aveți o vară minunată! Sfârșitul lunii mai ne face să trăim din nou acele sentimente fantastice pe care le aveam când eram copii și așteptam vacanța, cea mai frumoasă perioadă din an. Fie ca și această vară să fie magică, plină de culoare și aventură!

Pentru absolvenți, urmează, probabil, cel mai important pas în viață – BAC-ul și alegerea unei profesii. Într-un ceas bun și fie ca acest pas să fie făcut cu dreptul și să vă aducă împliniri în calea vieții!

Profesorii și învățătorii noștri merită cuvinte speciale de felicitare și recunoștință pentru munca lor neobosită și pentru dedicarea lor. Și, bineînțeles, părinții și bunicii, care sunt mereu alături de copii, oferindu-ne sprijinul necondiționat.

Vă doresc tuturor mult succes la acest sfârșit de an și să savurați vara în liniște, pace și bucurie!”, a transmis Renato Usatîi. 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter