Nina Cereteu candidează pentru un nou mandat de primar al orașului Drochia din partea Partidului Nostru

Nina Cereteu a depus dosarul de acte necesare pentru înregistrarea în calitate de candidat al Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Drochia. Totodată, a fost prezentată lista pentru candidații la funcția de consilieri locali ai orașului Drochia și raionului Drochia din partea Partidului Nostru.

Anunțul a fost făcut chiar în ziua înregistrării de către Nina Cereteu prin intermediul unui mesaj transmis locuitorilor orașului.

Nina Cereteu este jurist de profesie. A absolvit Universitatea de Studii Europene din Republica Moldova și Academia de Administrare Publică, Master în Științe Politice.  Prima dată a fost aleasă în 2015. În activitatea de primar, urmează formula de cooperare Echipă – Cetățeni – Parteneri.

În prezent, Nina Cereteu deține cel de-al doilea mandat de primar al orașului Drochia.  În această perioadă, în oraș s-a reușit realizarea unui număr mare de proiecte de infrastructură. Mai exact, este vorba de reparația prin asfaltare a 12 străzi și 30 în „variantă albă”, construcția și reabilitarea a cca 10 km de trotuare, amenajarea prin pavare a 80% din curțile blocurilor multietajate, iluminarea orașului la nivel de 90%. Grădinițele au beneficiat de cele mai mari investiții. Au fost implementate numeroase proiecte pentru tineri, obiective sportive și de agrement.

Potrivit actualului primar, meritele pentru toate realizările obținute aparțin întregii echipe de angajați ai primăriei, consilieri, parteneri și, cel mai important, locuitori ai orașului. Și în actuala cursă electorală, pentru cel de-al treilea mandat, Nina Cereteu se lansează împreună cu o echipă puternică de profesioniști din diferite domenii. Din ea fac parte profesori, juriști, economiști, antreprenori,  ingineri, muncitori, etc.

Din data de 6 octombrie, în conformitate cu cerințele legale, Nina Cereteu  se va suspenda din funcția din primar pe perioada campaniei electorale.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter