O prezentare care reflectă realitatea: De pe scena Filarmonicii Naționale, Partidul Nostru și-a prezentat echipa pentru Consiliul Municipal Chișinău

Partidul Nostru a ales să-și prezinte echipa de candidați pentru Consiliul Municipal Chișinău de pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din centrul capitalei.

Printre candidații Partidului Nostru sunt oameni experimentați din diferite domenii: producere, transport, finanțe, drept, gospodărie comunală, educație, sport și altele. Singurul criteriu de selectare a fost meritocrația. Primul pe listă este  Denis Șova, ex-director general al legendarului Combinat de Vinuri „Cricova” SA care și-a început cariera de la un simplu angajat și a trecut toate treptele profesionale până la funcția de director general. Este singurul conducător al Combinatului Criciova selectat în baza unui concurs public.

De menționat că întreagă echipă a Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Chișinău sunt persoane cu experiență solidă. Printre ei  figurează Valerian Vartic, inginer în aviație civilă, ex-director al Întreprinderii de Stat „MOLDATSA”, economistul Andrei Timuș, avocatul  Igor Pohilă, fost Prim secretar în Reprezentanța permanentă a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, Olesea Vârtosu care reprezintă mediul de afaceri, Alexandru Arabadji, specialist cu experiență în domeniul alimentării cu căldură și gaze. De asemenea, în listă se regăsesc Tatiana Tomacu, economist șef la spitalul municipal nr. 4, Nicolae Lupașco, sportiv de performanță, triplu campion pe republică la K-1, (kickboxing) și Muay Thai. În timpul apropiat Partidul Nostru va publica CV-rile tuturor candidaților care au demonstrat și continuă să demonstreze în activitatea lor profesională că dețin atât studii de calitate, inclusiv titluri de master sau doctoranzi, cât și, cel mai important, experiență solidă în domeniile respective.

După cum s-a menționat la evenimentul de prezentare, candidații înaintați  de Partidul Nostru  nu vin în Consiliul Municipal Chișinău ca să învețe – ei deja sunt învățați și sunt gata să-și pună în aplicare cunoștințele și experiența în folosul capitalei.

„Este o echipă de profesioniști adevărați. Au o experiență colosală și vor să-și realizeze potențialul acumulat pe parcursul vieții. Ei vor fi portavoce a chișinăuienilor în Consiliu”, a  spus liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

El le-a transmis locuitorilor din municipiul Chișinău un mesaj, prin care i-a îndemnat să analizeze biografiile candidaților.

„Urmăresc evenimentele politice, am urmărit prezentările în actuala campanie, făcute în localuri scumpe, de pe scene de milioane. Până la urmă totul se termină cu eșec în administrare. De aceea, îndemn chișinăuienii să aprecieze calitatea oamenilor cu care vin partidele în CMC și nu promisiunile lor”, a declarat Usatîi.

De asemenea, președintele Partidului Nostru a explicat de ce prezentarea s-a făcut de pe scena Filarmonicii Naționale.

„Starea în care se află astăzi demonstrează situația social-economică reală nu doar în Chișinău, ci și în toată țara. Este o demonstrare clară a atitudinii guvernanților. Chișinăul și întreaga țară merită altceva! Merită mai multă apreciere și mai multă dedicație din partea profesioniștilor adevărați”, a declarat Usatîi.

Acum trei ani, un incendiu de proporții a distrus clădirea Filarmonicii Naționale din Chișinău. Atunci Renato Usatîi a contribuit cu un milion de lei la reabilitarea acesteia. Exemplul său nu a fost însă urmat de alți politicieni și nici de guvernanți.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter