Primarul de Bălți, Alexandr Petkov, și omologul său din Reșița, Ioan Popa, au semnat acordul de înfrățire între cele două orașe

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și omologul său Ioan Popa din municipiul Reșița, judeţul Caraş-Severin, România, au semnat un acord de înfrățire între cele două localități. Acordul va deschide posibilități de cooperare în diferite domenii: transport, infrastructura drumurilor, dezvoltarea spațiilor urbane, cultură, educație.

„Mulțumesc mult domnului Popa pentru oportunitățile și perspectivele deschise în procesul de dezvoltare a infrastructurii orașului nostru. Vom avea un sprijin deplin din partea Reșiței în toate proiectele de modernizare la Bălți”, a anunțat Alexandr Petkov.

Cei doi edili s-au angajat împreună să scrie istorii de succes pentru orașele Bălți și Reșița, precizând că rodul parteneriatului  va deveni vizibil în cel mai scurt timp.

Orașul Bălți are deja semnate acorduri de înfrățire cu orașul Strîi din Ucraina, cu orașele Vitebsk, Recița și Livnî din Belarus, cu Nijni Novgorod din Federația Rusă și cu municipiul Iași, România.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter