Primarul de Bălți, Alexandr Petkov: Ziua eliberării orașului Bălți de fascism este o sărbătoare sfântă pentru Bălți. Așa a fost și așa va fi!

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a dispus desfășurarea evenimentelor festive dedicate aniversării a 80 de ani de la eliberarea orașului Bălți de sub ocupația fascistă.  De asemenea, cu acest prilej, primarul va propune spre aprobare Consiliului Municipal o inițiativă de alocare a unui ajutor financiar de 20.000 de lei fiecărui veteran de război.

„Pe 26 martie, la ora 9:00, în cinstea celei de-a 80-a aniversări a eliberării Bălțiului de fascism, vom organiza un marș spre Memorialul Gloriei Militare. La Bălți, Ziua eliberării de sub fascism este o sărbătoare sfântă. Așa a fost și așa va fi! În afară de aceasta, voi înainta spre aprobare Consiliului Municipal o inițiativă de alocare a unui ajutor material în sumă de 20 de mii de lei pentru fiecare veteran de război”, a anunțat Petkov pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Pe 26 martie 2024 se împlinesc 80 de ani de la eliberarea orașului Bălți de sub jugul fascist.

Cu această ocazie, în temeiul dispoziției primarului nr. 98 din 20.03.2024, Primăria municipiului Bălți organizează un marş cu depuneri de flori la monumentul „Tanc” și la Memorialul gloriei militare, consacrat comemorării ostaşilor căzuţi pentru eliberarea oraşului.

Toți locuitorii şi oaspeţii municipiului sunt invitaţi să-i comemoreze pe cei, care au adus pacea în Bălți.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter