Usatîi: Dodon „luptă” cu Maia Sandu, cum o făcea pe timpuri și cu Plahotniuc

Igor Dodon mimează lupta cu Maia Sandu, la fel cum o făcea pe timpuri cu Plahotniuc. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr”.

„Dodon nu o să aibă ce vinde după prezidențiale, nici rușilor, nici PAS-ului. De asta el azi este un candidat convenabil Maiei Sandu, ei își coordonează mesajele bine-mersi. Dodon azi luptă cu PAS cum lupta cu Plahotniuc pe timpuri. Face doar ceea ce i se permite”, spune Usatîi. Potrivit liderului Partidului Nostru, Dodon este acum cea mai convenabilă candidatură pentru Maia Sandu, deoarece în turul doi va fi „tochit” cu diferite informații compromițătoare.

Politicianul a venit cu noi dezvăluiri. Acesta susține că Igor Dodon i-a făcut lui Vladimir Voronin „o mizerie” pentru „a mai câștiga 3-4% la alegeri”.

„Să vedeți ce „razvarot” o să facă Dodon. El negociază azi tot excluderea cuiva din alegeri, cum a făcut-o cu noi în 2014. El azi a ajuns să-i facă o mizerie lui Voronin, personală, pentru prezidențiale, îmi este rușine să vorbesc despre asta”, a declarat Renato Usatîi, precizând că îi poate oferit detalii lui Vladimir Voronin, în privat.

Anterior, Renato Usatîi a declarat că în aceste alegeri prezidențiale candidatura Maiei Sandu va fi susținută de Occident, iar Rusia deocamdată ține în secret numele politicianului pe care îl va promova. Usatîi a precizat că el este unicul candidat pentru Moldova, care în continuare va promova vectorul dezvoltării naționale, bazat pe respectarea voinței poporului și a intereselor Republicii Moldova.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter