Zeci de mii de inimi au bătut în unison la un concert incendiar, organizat la Bălți cu suportul lui Renato Usatîi

Un concert de zile mari  în cinstea Hramului orașului Bălți a adunat zeci de mii de spectatori, majoritatea tineri. Evenimentul, organizat de Primăria municipiului Bălți cu sprijinul lui Renato Usatîi, a transformat seara într-un spectacol grandios. Pe scenă au strălucit artiști locali – profesioniști și începători, dar și interpreți renumiți din Moldova și de peste hotare. Ei au cucerit publicul cu un sunet puternic, o măiestrie strălucitoare și o energie incredibilă. Publicul recunoscător din Bălți, la rândul său, le-a răspuns artiștilor cu aplauze și căldură.

Moderatorii concertului au recunoscut că doar Renato Usatîi poate oferi astfel de concerte. Acesta, la rândul său, a confirmat de pe scenă atitudinea sa deosebită față de Bălți și locuitorii săi: „Să știți că nu am uitat și nu voi uita niciodată de Bălți!”.

Minunatele Xenia Tacu și Anastasia Pîslari din Bălți, superba Iuliana Beregoi, vedetele românești Marcel Pavel și 3 Sud Est, splendida Svetlana Loboda și cei de la Magnat&Feoctist, care au explodat recent pe scena pop din Moldova, acompaniați de ansamblul „Inesti”, – au oferit publicului un spectacol de neuitat. Pentru prima dată publicul din Bălți a putut auzi live hitul sezonului „Dă-mă, Mamă, după Iura”, care a devenit deja una dintre preferatele publicului, dar a fost interpretată pentru prima dată la Bălți. A fost un concert exploziv, plin de energie strălucitoare și dragoste reciprocă între artiști și spectatori.

Renato Usatîi n-ar fi el, dacă nu le-ar mulțumi artiștilor în stilul său de gentleman. El le-a oferit doamnelor care au cântat câte un buchet imens de trandafiri albi.

O altă surpriză au fost focurile de artificii – un grandios salut festiv a luminat cerul nocturn al capitalei de nord.

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, i-a salutat de pe scenă pe bălțeni: „Sunt mândru de voi, dragi bălțeni! Orașul nostru este cel mai frumos și va deveni mai bun pe zi ce trece. Mă bucur că sărbătoarea de astăzi ne-a unit pe toți, iar întreaga țară ne urmărește! Îi mulțumesc lui Renato Usatîi pentru ajutorul acordat în organizarea acestui concert minunat!”. 

În mod tradițional, primarii Partidului Nostru au venit să-și susțină colegul. 

Stela Onuțu, primarul orașului Glodeni: „Doresc pace, liniște și dezvoltare cetățenilor din Bălți, iar primarului – înțelegere și respect din partea lor. Statutul de capitală nordică este binemeritat!”

Nina Cereteu, primarul orașului Drochia: „Felicitări pentru organizarea excelentă. Știu că, cu sprijinul cetățenilor din Bălți, eforturile primarului vor fi răsplătite și multe alte lucruri bune vor fi realizate aici!”.

Roman Ciubaciuc, primarul orașului Cantemir: „Nu sunt un oaspete frecvent în minunatul dumneavoastră oraș, dar de fiecare dată când reușesc să vă vizitez, orașul dumneavoastră mă umple de multă energie pozitivă. Vă felicit din suflet, vă doresc sănătate, prosperitate și rezolvarea tuturor problemelor împreună cu echipa primarului!”.

Victor Bogatico, primarul orașului Rîșcani: „Îl felicit pe primar și, în persoana lui, întregul oraș Bălți.  Vă doresc prosperitate, fericire și toate cele bune!”.

Concertul de ieri a arătat încă o dată că la Bălți locuiesc oameni deosebiți, pentru care încrederea reciprocă cel mai mult. Totodată, ieri toată lumea a înțeles că Bălțiul și-a recăpătat mândrul nume de Oraș al tinerilor! Zeci de mii de locuitori tineri, frumoși și talentați au încărcat întreaga țară cu energie și optimism din piața centrală a capitalei de nord. 

Concertul s-a încheiat, dar pe străzile celui mai frumos oraș continua să răsune hitul sezonului „Dă-mă, Mamă, după Iura!”, în interpretarea celui mai recunoscător public.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter