Activiștii Partidului Nostru au felicitat femeile din toată țara cu ocazia Zilei de 8 martie

Activiștii Partidului Nostru, în numele liderului Renato Usatîi, au felicitat femeile din toată țara cu ocazia Zilei de 8 martie.

În Chișinău, Bălți, Drochia, Fălești, Glodeni, Rîșcani, Cantemir, în orașul Biruința, raionul Sîngerei, în satul Fundurii Noi, raionul Glodeni, și în alte localități din țară, reprezentanții Partidului Nostru au ieșit pe străzi cu buchete de lalele și cu felicitări pentru a omagia reprezentantele celei mai frumoase jumătăți a lumii. Pentru a felicita femeile din comunități, activiștii Partidului Nostru au ales cele mai emblematice locuri din orașele și satele lor.

În mod aparte au fost omagiate doamnele care și de 8 martie sunt la datorie.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Renato Usatîi a transmis felicitări tuturor doamnelor și domnișoarelor din Republica Moldova:

„În această zi specială de 8 Martie, vreau să vă adresez cele mai calde și sincere urări. Sunteți o sursă de inspirație și forță în viața noastră, aducând frumusețe, iubire și căldură. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru că sunteți minunate și extraordinare!  La mulți ani, cu sănătate, fericire și multe momente frumoase în viață!”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter