PROTEST! Pe 13 martie, la Judecătoria Centru, va avea loc protestul cetățenilor pentru a cere reducerea retroactivă a tarifelor la gaz

Pe 13 martie cetățenii vor protesta în fața Judecătoriei sectorului Centru din capitală pentru a cere reducerea cu data din urmă a tarifului la gazele naturale. Acțiunea de protest este organizată de Partidul Nostru care a acționat autoritățile în judecată cerându-le reducerea retroactivă a prețului la gaze pentru consumatori. Miercuri, 13 martie, are loc prima ședință de judecată pe acest caz.

La acțiune sunt invitați toți susținătorii poziției de condamnare a prețurilor speculative la gaz. Nu este un protest pentru Partidul Nostru sau Renato Usatîi, este protestul tuturor cetățenilor care sunt  nevoiți să achite ultimii bani pentru a plăti un preț exorbitant pentru gazele consumate!

IMPORTANT! Protestul se va desfășura miercuri, 13 martie, cu începere de la ora 13:30, la Judecătoria sectorului Centru, pe bul. Ștefan cel Mare, 162 (clădirea Ministerului Agriculturii).

Protestul va fi transmis în direct pe paginile lui Renato Usatîi:

Youtube: https://www.youtube.com/@renatousatii    

Facebook: https://www.facebook.com/RU1.md

INFORMATIV: Pe 9 august 2023, Partidul Nostru a acționat în judecată Comisia pentru Situații Excepționale pentru a o obliga să dispună Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică aplicarea tarifelor micșorate la gazele naturale pentru consumatorii finali, aprobate la 7 iunie 2023, cu efectul retroactiv – începând cu 1 februarie 2023. Formațiunea politică invocă aceleași argumente pe care le-au invocat și autoritățile atunci când au majorat tariful cu efect retroactiv: evoluția prețurilor de achiziționare a gazelor. 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter