Tabără gratuită pentru copii în Rîșcani. Victor Bogatico: „Vrem să oferim copiilor posibilitatea de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi într-un mediu confortabil și sigur”

La inițiativa și cu sprijinul financiar al Primăriei, la Rîșcani a fost organizată o tabără de zi gratuită pentru copii, unde aceștia își petrec timpul liber nu doar într-un mod distractiv, ci și util.

Programul taberei include excursii la întreprinderile din oraș, la Muzeul de Istorie și Etnografie și la biblioteci publice.

Cea mai populară distracție este centrul „Phoenix”. Acesta este singurul complex modern cu piscină de acest gen din întreaga zonă de nord și unul dintre puținele din întreaga țară.  

Începând cu 1 iulie și până pe 23 august, vor fi organizate 4 ture a câte 10 zile lucrătoare. Tabăra este amplasată pe teritoriul Grădiniței nr. 10 „Guguță”, unde acum câteva luni au fost efectuate lucrări de renovare. Se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani.

Victor Bogatico, primarul orașului Rîșcani: „Ne străduim să le oferim copiilor noștri nu doar un timp liber interesant, ci și posibilitatea de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi într-un mediu confortabil și sigur. În primul rând, vorbim despre copiii ai căror părinți lucrează amândoi și nu au posibilitatea de a sta acasă cu copiii lor în timpul vacanței de vară. În continuare, în ordinea de rând, vom încerca să satisfacem toate solicitările”.

De remarcat faptul că șederea copiilor în tabără este gratuită, toate cheltuielile fiind acoperite de Primăria Rîșcani.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter