Gestionarea bugetului municipal Bălți, mai eficientă

Procesul de acumulare a fondurilor bugetare ale municipiului Bălți a fost îmbunătățit. Potrivit primarului municipiului, Alexandr Petkov, acest lucru, la rândul său, va ajuta la direcționarea fondurilor necesare pentru implementarea proiectelor de infrastructură.  

„Astăzi, Primăria municipiului Bălți stă destul de bine la capitolul colectării fondurilor și implementării bugetului. La ziua de astăzi, avem deja aproximativ 9 milioane de lei pe cont. Asta în ciuda faptului că zilnic facem anumite plăți și achităm anumite datorii acumulate acumulate în anii precedenți, inclusiv către bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale. Suntem în comunicare permanentă cu Inspectoratul Fiscal”, a explicat Petkov.

În același timp, el a reamintit situația deplorabilă a bugetului orașului, care a existat înaintea preluării mandatului de primar:

„Aș vrea să reamintesc că, atunci când am intrat în primărie, aveam 95 de mii de lei în cont. O săptămână mai târziu, trebuia să plătim salarii în valoare totală de peste un milion de lei. Acum plătim, întreținem orașul și mergem în direcția corectă”, a declarat Alexandr Petkov.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter