Un nou angajament realizat de primarul orașului Cantemir, Roman Ciubaciuc: O stradă reconstruită, alta – în curs de reparație

În orașul Cantemir a fost reparat un segment important de drum. După reconstruсție, a fost dată în exploatare porțiunea pavată a străzii Ion Creangă din zona centrală a orașului. De asemenea, sunt pe ultima sută de metri lucrările de pavare a unui segment din strada Păcii. Lucrările de reconstrucție se realizează din mijloacele bugetului local și contribuția cetățenilor.  

Primarul orașului Cantemir, Roman Ciubaciuc: „Am promis oamenilor că, după construcția sistemului de evacuare a apelor uzate, vom repara drumurile din oraș. Iată pe strada Ion Creangă lucrările s-au încheiat, acum lucrăm la strada Păcii. Mulțumim locuitorilor pentru aportul adus la acest proiect de modernizare a orașului nostru”.       

Pentru anul curent, autoritățile și-au propus să repare peste 7 mii de metri pătrați de drum, dintre care peste 1,5 mii de metri pătrați deja au fost reparate. Costul lucrărilor constituie circa 4 milioane de lei, bani alocați de Primăria Cantemir. Conform unui regulament, adoptat de Consiliul local, fiecare gospodărie casnică din zonele adiacente își aduce propria contribuție.   

Reparația trotuarelor și drumurilor din oraș face parte din obiectivele programului de activitate a lui Roman Ciubaciuc în noul său mandat de primar pe care l-a obținut la alegerile din toamna anului trecut, reprezentând Partidul Nostru. Până a deveni primar a patra oară consecutiv, la Cantemir au fost reabilitate aproape 30 de mii de metri pătrați de drumuri, peste 10,2 de mii de metri pătrați de trotuare.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter