Alexandr Petkov, candidat la funcția de primar de Bălți: Vom efectua un audit al activității primarului și a întreprinderilor municipale din ultimii 2 ani

Unul dintre obiectivele principale ale „Partidul Nostru” la Bălți va fi realizarea unui audit al activităților primarului și a întreprinderilor municipale în ultimii doi ani, precum și prezentarea unui raport periodic al administrației cu privire la cheltuielile din bugetul local. Asta a declarat candidatul PN la funcția de primar al orașului Bălți, Alexandr Petkov, la o întâlnire cu alegătorii.

Bălțenii susțin inițiativa echipei lui Renato Usatîi de a face primăria, din nou, transparentă. Doar așa, potrivit candidatului PN, poate apărea încrederea între cetățeni și autorități.

„Autoritățile s-au ascuns de oameni în birourile lor, ei nu înțeleg că sunt într-o funcție în care au fost aleși. Autoritățile orașului sunt simpli administratori. Unii nu înțeleg asta și cred că vor prinde rădăcini. Primarul trebuie să fie mereu aproape de oameni. Și el va fi acolo”, a menționat Alexandr Petkov.

Candidatul PN este convins că orașul trebuie să revină pe calea dezvoltării și a modernizării. Pentru asta, Bălțiul are nevoie de o echipă de oameni onești și profesioniști, care știu să comunice cu oamenii și să le rezolve problemele.

 „Renato Usatîi este cel care a adus proiectul transfrontalier Bălți-Botoşani- reconstrucţia Parcului Central, lucru care ar fi fost imposibil pentru oricare alt predecesor. Pentru că proiectele de cooperare transfrontalieră nu sunt implementate în orașele în care autoritățile locale sunt corupte. Autoritățile locale de acum nu reconstruiesc Parcul Central în mod operativ. Proiectul trebuie să revină la autorul său. Vom grăbi lucrările și Parcul Central din Bălți va fi unul dintre cele mai bune din țară.

Un alt parc care a început să se transforme în perioada în care în fruntea primăriei de Bălți se afla Renato Usatîi este Parcul Victoriei. Aici, din păcate, autoritățile locale de acum au abandonat totul. Parcul Victoriei a devenit un simbol al dezvoltării întrerupte și al managementului defectuos al autorităților”, a subliniat Alexandr Petkov.

Alexandr Petkov a adăugat că va face ordine în oraș împreună cu locuitorii: „Echipa noastră nu înseamnă doar candidații pentru consilieri municipali, nu doar membrii „Partidului Nostru”. Echipa noastră sunt toți bălțenii.”

Amintim că Renato Usatîi este primul în lista candidaţilor PN la funcția de consilier municipal. De la aceeași forță politică, la funcția de primar de Bălți candidează Alexandr Petkov.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter