Alexandr Petkov, candidat la funcția de primar de Bălți: Oamenii vor putea da note funcționarilor publici

Bălțenii vor putea evalua activitatea funcționarilor publici locali. Conform acestor note va fi realizat un rating al reprezentanților administrație locale. Anunțul a fost făcut de candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, la una din întâlnirile cu alegătorii.

„Creăm o aplicație prin intermediul căreia bălțenii vor putea depune reclamații și cereri, și chiar să evalueze funcționarii publici. Un astfel de feedback va fi util pentru eficacitatea oficialilor”, a declarat în fața bălțenilor Alexandr Petkov.

Potrivit candidatului PN, autoritățile locale trebuie să activeze comunicând cu oamenii.

 „Autoritățile s-au ascuns de oameni în birourile lor, ei nu înțeleg că sunt într-o funcție în care au fost aleși. Autoritățile orașului sunt simpli administratori. Unii nu înțeleg asta și cred că vor prinde rădăcini. Primarul trebuie să fie mereu aproape de oameni. Și el va fi acolo”, a menționat Alexandr Petkov.

Candidatul la funcția de primar a adăugat că bălțenii trebui să participe cât mai mult la toate procesele care au loc în primărie și oraș.

Vom crea un consiliu public. Deciziile consiliului municipal vor trece prin expertiza acestuia”, a adăugat candidatul.

„Cât privește corupția din rândurile administrației orașului, mă voi opri foarte scurt asupra acestui subiect, dar nu pentru că nu este important, ci pentru că este foarte important. Hoția va fi complet eliminată. Nici nu vreau să mă opresc la această problemă. Nu voi tolera mita sau furtul”, a conchis Alexandr Petkov.

Amintim că Renato Usatîi este primul în lista candidaţilor PN la funcția de consilier municipal. De la aceeași forță politică, la funcția de primar de Bălți candidează Alexandr Petkov.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter