Alexandr Petkov: Suntem siguri de victoria Partidului Nostru și a tuturor bălțenilor, de victoria rațiunii asupra absurdului!

Victoria Partidului Nostru în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți va fi o victorie a tuturor bălțenilor și o victorie a rațiunii asupra absurdului în care se află cetățenii din vina partidului de guvernare PAS.

Declarația a fost făcută de candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, care a câștigat primul tur de scrutin cu 22,69% din voturi.

El a spus că în primul tur echipa Partidului Nostru a desfășurat o campanie deschisă și cinstită și că este gata să meargă sincer în fața bălțenilor și în turul doi.

„Am discutat despre planurile noastre de viitor, despre proiectele de a construi un oraș modern. Nu am atacat niciodată pe nimeni.

Și suntem pregătiți pentru al doilea tur de scrutin la Bălți. Suntem gata să mergem în fața bălțenilor la fel de deschis și sincer privindu-i în ochi.

Aceasta va fi victoria noastră, victoria bălțenilor și victoria rațiunii asupra absurdului care se întâmplă în țara noastră din cauza partidului PAS”, a subliniat Petkov.

El a menționat că a ajuns în turul doi cu un candidat necunoscut de nimeni în urmă cu o săptămână, spunând că bălțenii, la fel ca toți locuitorii țării noastre, au devenit ostaticii incompetenței partidului de guvernământ PAS.

„În turul doi, am ajuns cu un candidat care acum încă o săptămână nici măcar nu a fost cunoscut de cineva. În același timp, vreau să reamintesc că am promis că voi fi un primar cinstit și onest. Pentru mine este extrem de important să câștig într-o luptă corectă”, a subliniat candidatul Partului Nostru.

În acest sens, Petkov i-a invitat pe locuitorii municipiului Bălți să ia parte activ la vot în al doilea tur al alegerilor.

„Împreună vom reuși! Vom trece acest test într-o luptă deschisă și corectă. Și vom câștiga! Bălțiul va deveni un oraș frumos și modern. Sloganul cu care am mers în campanie se justifică pe deplin: E timpul pentru un oraș Nou!”, a conchis candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov.

VIDEO

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter