Partidul Schimbării cere anularea alegerilor de la Bălţi, doar pentru a prelungi mandatul candidatului său Grigorișin cu încă şase luni

Renato Usatîi a declarat că Partidul Schimbării, care l-a susţinut pe Nicolai Grigorişin la actualele alegeri, cere anularea alegerilor de la Bălţi. Liderul Partidului Nostru consideră că în acest fel formațiunea politică respectivă încearcă să prelungească mandatul candidatului său cu încă șase luni, în calitate de primar interimar.

„Am auzit afirmațiile voastre că Usatîi ar fi spoilerul lui Șor, că Usatîi a ajuns la o înțelegere cu socialiștii. Dar oamenii din Bălți și-au dorit o schimbare și au obținut-o.”

El crede că fostul primar interimar al municipiului Bălți și formațiunea sa politică nu au dreptul să folosească mecanismele juridice pentru a se menține la putere.

„Acest om a lucrat și a mers la alegeri doar pentru îmbogățirea sa personală. Vom face tot posibilul pentru a preveni anularea alegerilor și, astfel, vom împiedica încercările de a scoate din oraș ceea ce a mai rămas în el. Sunt sigur că toate partidele vor susține această decizie”, a subliniat Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a spus că, judecând după rezultatele lui Nicolai Grigorishin, care a ocupat doar locul cinci la alegeri, acesta nu are dreptul moral de a cere prelungirea mandatului său.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter