Alexandru Petkov a felicitat echipa de fotbal „Bălți” pentru victoria convingătoare în fața echipei „Sheriff” din Tiraspol

Duminică, în capitala de nord a Moldovei a avut loc meciul de fotbal din cadrul etapei a paisprezecea din Superliga.  FC „Bălți” a găzduit  FC „Sheriff”. Drept urmare, echipa locală a obținut o victorie convingătoare, marcând trei goluri. Scorul final a fost 3:1 în favoarea gazdei. Primarul orașului Bălți, Alexandr Petkov, a felicitat fotbaliștii pentru scorul obținut:

„În primul rând, vreau să felicit echipa noastră pentru victoria convingătoare asupra „Sheriff”-ului – 3:1. Acesta este rezultatul muncii anterioare serioase. Cred că și în noul sezon echipa ne v-a bucura cu realizările sale.”

Alexandr Petkov a asigurat că va sprijini nu numai fotbalul, ci și dezvoltarea sportului în general:

„Vom dezvolta sportul în Bălți. Ca să fie clar, vom susține sportul, nu afacerile de familie. Avem sportivi buni, îi vom susține. Nu este vorba doar despre fotbal. Acestea sunt diferite domenii ale sportului. Anterior s-au purtat negocieri despre specii acvatice. Bălțul are în viitor proiecte foarte interesante.”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter