Petkov a făcut din nou apel la fracțiunile din Consiliul Municipal Bălți să înainteze candidați la funcția viceprimari: Nu vorbim despre coaliții, ci despre dezvoltarea orașului

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a făcut din nou un apel către fracțiunile Consiliului Municipal Bălți să înainteze candidați pentru funcția de viceprimari.  El a reamintit că toți candidații au făcut promisiuni cetățenilor din Bălți în timpul campaniei electorale, iar acum a venit timpul să le realizeze împreună. În același timp, Petkov a subliniat că nu este vorba de crearea unor coaliții, ci de interesele locuitorilor orașului.

„Din păcate, niciuna dintre fracțiuni nu m-a sesizat în legătură cu viceprimarii. M-am adresat deja de mai multe ori, mă voi adresa din nou. Veniți, o să discutăm. Nu trebuie să vorbim despre coaliții sau alianțe. Vorbim despre dezvoltarea orașului Bălți.

Fiecare dintre noi a făcut promisiuni cetățenilor din Bălți în timpul campaniei electorale – să realizăm aceste promisiuni împreună! Cred că aceasta este o poziție normală”, a declarat primarul într-un live, rezumând rezultatele săptămânii trecute. 

El a menționat că Bălțiul este singurul oraș din Moldova, unde primarul a apelat la toate fracțiunile cu propunerea de a-și desemna viceprimarii.

De asemenea, Alexandr Petkov a spus că luni este programată o întâlnire cu reprezentanții fracțiunii „Pentru Bălți”. Urmează a fi discutate, printre altele, proiectele de infrastructură pe care aceștia sunt gata să le ofere Bălțiului.

Reamintim că în Consiliul Municipal Bălți există patru fracțiuni: fracțiunea „Partidului Nostru”, care este cea mai numeroasă, precum și fracțiunile PSRM, PAS și „Pentru Bălți” a Partidului Politic „Forţa de Alternativă şi de Salvare a Moldovei”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter