Nina Cereteu: Oponenții noștri au încurcat localele cu parlamentarele

Primarul în exercițiu al orașului Drochia, Nina Cereteu, care candidează pentru cel de-al treilea mandat, a transmis un mesaj către alegători. Ea a rugat oamenii să nu se lase induși în eroare de manipulările cinice răspândite de contracandidați. Aceștia promit cetățenilor lucruri care nu fac parte din atribuția primarului,  asumându-și niște promisiuni ce țin de competența autorităților centrale ale statului.  

„Ei spun oamenilor – dacă nu ne veți vota, nu veți primi salarii. Dacă nu ne veți vota, nu veți vedea drumuri naționale și regionale. Stimați concurenți electorali, inclusiv cei care sunteți în Parlament, nu încurcați localele cu parlamentarele. Nu încurcați atribuțiile guvernării centrale cu cele ale autorităților publice locale. APL nu au împuternicirea de a repara drumurile naționale. APL nu au atribuția de a majora salariile sau pensiile. Autoritățile locale au atribuția de a dezvolta infrastructura și serviciile locale, de a gestiona eficient orașul sau satul”, a spus Nina Cereteu într-un live.  

Ea le-a amintit contracandidaților că alegerile locale nu sunt despre partide și despre liderii de partid – alegerile locale sunt despre oameni și despre comunități.

În acest sens ea a apelat la înțelepciunea cetățenilor care știu să distingă adevărul de minciună.  

„Vă îndemn să fiți lucizi, raționali, să cântăriți bine informația. Vă rog să examinați și listele candidaților pentru consilieri – să vedeți cui încredințați localitatea pentru următorii patru ani. Dacă susțineți primarul – vă rog susțineți și echipa mea”, a menționat candidata.  

Nina Cereteu a dat asigurări că, în zilele care au rămas până la alegeri, echipa Partidului Nostru la Drochia va continua să aducă oamenilor adevărul. Astfel ca ei să poată face o alegere justă pe 5 noiembrie.

„Turiștii politici vin și pleacă, iar noi suntem cei care rămânem în comunitate pentru a o dezvolta în continuare așa frumoasă și curată cum vrem să fie ea pentru noi și pentru urmașii noștri”, a conchis candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Drochia.      

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter