Patru ședințe consecutive ale Consiliului Municipal Bălți au fost anulate din cauza boicotului din partea PAS, PSRM, PCRM și partidului lui Grigorișin

Coaliția haosului, formată din PAS, PSRM, PCRM și partidul lui Grigorișin, continuă să blocheze activitatea Consiliului Municipal Bălți, împiedicând adoptarea unor decizii importante pentru oraș. Astăzi, la fel ca în ultimele trei ședințe anunțate, ei din nou au lipsit, deși pe ordinea de zi s-au acumulat zeci de proiecte urgente. Printre subiectele rămase nerezolvate se numără modificările bugetare, distribuirea banilor din fondul de rezervă și proiectele de ordin social și educațional.

„Orașul are probleme foarte serioase care trebuie soluționate, iar ei au decis să facă politică. Bălțenii trebuie să-i cunoască pe acești „eroi”. Ei se plimbă astăzi pe străzi, sunt toți în Bălți. În loc să se ocupe de problemele orașului, ei se plimbă de colo-colo. Deși în toamna anului trecut toți s-au angajat în fața bălțenilor să lucreze 24 de ore din 24 în beneficiul locuitorilor orașului”, a declarat primarul de Bălți, Alexandr Petkov.

Începând din iulie, fracțiunile PAS și PSRM, reprezentanții echipei lui Grigorișin și un comunist din consiliul municipal Bălți boicotează ședințele fără motive clar întemeiate. Din cauza refuzului lor deliberat de a se prezenta la muncă, asupra orașului planează amenințarea suspendării transportului cu troleibuze. Mai mult decât atât, din cauza acțiunilor lor, au început să fie aplicate penalități la creditul pentru troleibuze de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter