Petkov – angajaților de la „Spații Verzi”: Mă închin în fața muncii  dumneavoastră, Bălțiul trebuie să devină un oraș verde cu parcuri moderne

„Îmi doresc foarte mult să păstrăm oamenii  la întreprinderile municipale”, a spus Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Bălți, la întâlnirea cu angajații ÎM  „Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi”. El a menționat că în perioada anilor 2015-2021, când orașul era condus de Renato Usatîi, s-a rezolvat problema uniformelor pentru lucrătorii întreprinderilor municipale.

Și această practică, potrivit lui Petkov, va continua.

„Vă treziți cu mult înainte de răsărit, astfel încât dimineața în Bălți să fie curat, iar orășenii să se simtă plăcut și confortabil. Îmi doresc ca oamenii care sunt angajați în amenajarea localității, de care depinde curățenia orașului, să arate îngrijit, să aibă uniformă și inventar necesar din contul statului. Vom rezolva și problema salariilor”, a menționat Alexandr Petkov.

La întâlnire, Petkov a vorbit și despre necesitatea de a regândi întrebările legate de înverzirea orașului:

„Trebuie să oprim tradiția de a planta puieții, ele greu să prind. Vom cheltui mai mult pe puieți care au doi metri și jumătate înălțime, dar rata de germinare va fi mai bună. Bălțiul ar trebui să fie un oraș verde cu parcuri moderne. Cu toții ne dorim ca capitala de nord să devină un loc de care să fim mândri.”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter