Ultima ticăloșie a socialiștilor la Bălți: Cu o zi înainte de alegeri, ei distribuie pliante în care invită oamenii la dezbateri

Ce spun ei: Aceasta este o dezbatere publică între Maxim Moroșan și Renato Usatîi în prezența locuitorilor orașului Bălți în incinta teatrului „Vasile Alecsandri”

Ce este în realitate: Acesta este un eveniment de partid al PSRM – o întâlnire cu activul partidului. Cu această formulare, socialiștii au rezervat sala încă de săptămâna trecută

Ei au primit deja de mai multe ori răspunsul Partidului Nostru la această provocare

1. Maxim Moroșan nu i-a luat, deocamdată, locui lui Igor Dodon la președinția PSRM pentru a participa la dezbateri cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Maxim, respectați subordonarea!

2. Contracandidatul lui Maxim Moroșan la alegerile pentru funcția de primar este Alexandr Petkov.

3. Miercuri, Moroșan a fugit de Petkov fără să aștepte ora 14.00. Cu o zi înainte, Petkov a spus clar că va veni exact la această oră. Și le-a cerut oponenților săi să fie pe loc. Însă Maxim Moroșan și „echipa lui de puternici” nu au fost prezenți la fața locului la ora 14.00.

Nu aveau nevoie de acele dezbateri. Nici de dezbaterile în teatru ei nu au nevoie. Au nevoie de circ, nu de teatru. Și pliantele de astăzi cu o invitație la „dezbatere” sunt o nouă, ultimă dovadă în acest sens.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter