Petkov către bălțeni: Duminică vom fi mai mulți, împreună vom învinge!

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, invită fiecare locuitor din Bălți să participe activ la alegerile din 19 noiembrie. Usatîi și Petkov au subliniat că fiecare bălțean poate schimba viitorul orașului și al societății, iar aceasta depinde de alegerea pe care o vor face duminică.

În adresarea către alegătorii din orașul Bălți, Alexandr Petkov a mulțumit încă o dată tuturor celor care au venit la alegerile din 5 noiembrie, indiferent de faptul pentru cine și-au dat votul, și a îndemnat bălțenii să vină la vot duminică:

”Cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale, vreau să le mulțumesc personal tuturor locuitorilor din orașul Bălți, din satele Sadovoe și Elizaveta, care la fel sunt bălțeni. Aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care ați dat dovadă la întâlnirile noastre. Zeci de întâlniri pe care le-am avut doar în turul doi ne-au demonstrat că bălțenii sunt foarte interesați de soarta orașului lor. Sunt recunoscător fiecăruia dintre voi care ați venit la vot în primul tur pe 5 noiembrie, indiferent de faptul pentru cine v-ați dat votul. Pentru că votul exprimat atunci arată că vă pasă de soarta orașului nostru.

Sunt recunoscător în special tinerilor care, înainte de turul doi, au fost atât de puternic interesați de soarta Bălțiului. Acest lucru vorbește despre faptul că soarta orașului și modul în care se va dezvolta în următorii patru ani sunt foarte importante pentru generația noastră tânără.

Am înregistrat o serie de încălcări ale concurenților noștri. Dar, în ciuda acestui fapt, în turul doi nu am depus nicio plângere la Comisia Electorală. Din simplul motiv că, chiar și în ciuda mizeriilor lansate, vrem să învingem corect, chiar dacă ei se comportă  mai puțin onest.  

De asemenea, vrem să asigurăm toți angajații întreprinderilor municipale, primăriei, cărora le spuneau  că vor veni Petkov și Usatîi și vor începe concedierile în masă și închiderile în masă ale întreprinderilor municipale. Aceasta este o minciună crasă, vă declar asta cu toată responsabilitatea.

Venim în fața dumneavoastră deschis și sincer. Venim ca, împreună, să ne asigurăm că în următorii patru ani orașul într-adevăr va deveni mai modern.

Vă rog să înțelegeți că duminică, 19 noiembrie, dumneavoastră nu votați pentru cum va trăi Petkov sau Usatîi după aceste alegeri, votați cum se va dezvolta orașul, gospodăria comunală și viața orașului.

Prezența la vot în turul doi trebuie să fie de cel puțin 20%. Duminică, trebuie să fim mai mulți! Toate îndemnurile la boicotarea alegerilor sunt îndreptate împotriva orașului, pe când noi vrem să facem orașul mai bun și vom face acest lucru. Împreună cu voi, vom face din orașul nostru un oraș model pentru toată Moldova. Un oraș de care să fim mândri cu toții.

E timpul pentru un Oraș Nou! Sunt sigur că duminică, pe 19 noiembrie, în turul doi vom fi mai mulți și vom învinge!”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter