Dezmințire! Cine și de ce încearcă să împiedice prezența la vot, amenințând lucrătorii întreprinderilor municipale cu disponibilizări?

Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți, a dezmințit insinuările precum că angajații întreprinderilor municipale ar urma să fie disponibilizați. Potrivit lui, aceste amenințări au scopul de a zădărnici  prezența la vot în cel de-al doilea tur al alegerilor locale la Bălți. Petkov a declarat că nimeni nu intenționează să concedieze pe nimeni dintre angajați și că nu există planuri de a închide întreprinderile municipale. El i-a sugerat fostului primar al orașului Bălți să „încerce să plece cu demnitate”.

„Sunt recunoscător tuturor celor care au venit la vot pe 5 noiembrie. Vă îndemn să nu rămâneți indiferenți nici duminica viitoare. Pe 19 noiembrie avem al doilea tur de scrutin, însă unii au hotărât că trebuie să fie și al treilea.

Explic de ce.

Echipa noastră a desfășurat o campanie onestă, nu a lansat acuzații neîntemeiate împotriva oponenților și nu a răspândit zvonuri. Dar tocmai zvonuri aș vrea să dezmint acum.

Mă adresez angajaților Primăriei și întreprinderilor municipale. Primesc zeci de mesaje de la dumneavoastră în fiecare zi – precum că vor veni Petkov și Usatîi și vor începe concedierile în masă. Vi se spune că vom da afară pe toată lumea – începând cu cei de la conducere și până la angajații de rând, așa că alegerile trebuie boicotate. Înțelegem foarte bine cine spune asta. Și declar cu toată responsabilitatea. Nu! Nimeni nu va concedia niciun angajat al întreprinderii! Și cu siguranță nu avem planuri să lichidăm întreprinderi municipale!

Bineînțeles, vom efectua audituri la întreprinderi. Trebuie să înțelegem în ce stare se află gospodăria orășenească. Vom efectua, de asemenea, auditul activității primarului din ultimii doi ani, și să nu încerce să se eschiveze de la responsabilitate. Auditul, în primul rând, va arăta cu ce s-a ocupat el, iar dacă se vor depista încălcări, tot el în primul rând va purta răspunderea, și nu muncitorii.

Nicolai, încetați să vă mai agățați frenetic de fotoliu și să inventați diverse combinații odioase! Înțelegem de ce îi speriați astăzi pe lucrătorii întreprinderilor municipale cu disponibilizări și îi îndemnați să nu iasă la vot. Pentru a împiedica prezența de 20 la sută și a zădărnici votarea? Șeful dumneavoastră de la Chișinău v-a sugerat una ca asta? Chipurile, hai să încercăm să zădărnicim prezența la vot și apoi vom vedea. Vor urma dintâi alegeri repetate peste două săptămâni, iar ulterior vom bombarda din nou Comisia Electorală Centrală cu cereri, vom tergiversa totul în instanțe și, astfel, vom mai rămâne măcar puțin la conducere – așa să înțelegem?

Nu! Cu siguranță nu veți mai conduce orașul și nu veți zădărnici nimic. Ceea ce încercați să faceți acum este încercarea de a manipula oamenii „simpli”, știu că obișnuiți să spuneți așa. Eu însă nu împart oamenii în „simpli” și „nesimpli”. Pentru mine, toți sunt egali, așa că sunt sigur că oamenii înțeleg totul foarte bine. Iar dumneavoastră, dacă tot sunteți atât de complex și irepetabil, încercați măcar să plecați cât de cât demn. Pentru că, în orice caz, orașul își va aminti încă foarte multă vreme despre cum ați „câștigat” alegerile acum doi ani.

Dragi locuitori ai municipiului Bălți, vă îndemn să veniți la secțiile de votare pe 19 noiembrie. De prezența dumneavoastră la vot depinde cum va trăi orașul în următorii 4 ani, și nu cum vom trăi eu sau Renato Usatîi. Dacă credeți că echipa contracandidatului nostru a făcut mai mult pentru Bălți decât echipa lui Renato Usatîi, atunci alegerea vă aparține. Principalul lucru este să veniți la vot!”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter