Petkov s-a adresat bălțenilor: În turul doi trebuie să fim mai mulți! Să dăm  dovadă de responsabilitate pentru ca orașul să se dezvolte!

Candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Bălți, Alexandr Petkov, s-a adresat locuitorilor din capitala de nord a țării. În cadrul unui interviu pentru Nordnews, Petkov și-a reiterat mulțumirea pentru prezența la scrutinul din 5 noiembrie și a subliniat importanța participării active la vot în turul doi al alegerilor locale.

„Veniți la alegeri. Trebuie să fim mai mulți pentru ca Bălțiul să se dezvolte în următorii patru ani. Pe 19 noiembrie voi nu decideți cum vor trăi Usatîi sau Petkov, voi decideți soarta orașului Bălți. Decideți soarta fiecăruia dintre voi”, – a subliniat Petkov.

Potrivit candidatului Partidului Nostru, fiecare bălțean va face propria alegere în cabina de vot:

„Decizia pentru cine votați vă aparține dumneavoastră. Veniți la alegeri! Suntem doar doi în buletinul de vot, va fi ușor să faceți o alegere. Comparați doar ce au făcut echipele: cum comunică cu dumneavoastră, cât de prietenoși sunt. Dumneavoastră hotărâți cum va fi viitorul orașului Bălți.”

Pe 19 noiembrie la Bălți va avea loc al doilea tur al alegerilor locale. Pentru funcția de primar al municipiului Bălți se vor duela Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru care s-a bucurat de cea mai mare susținere a alegătorilor pe 5 noiembrie, și reprezentantul PSRM.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter