Alexandr Petkov: Socialiștii dau dovadă de incapacitate de a negocia și de a lucra în Consiliu. Ce scop urmăresc?

În Consiliul Municipal Bălți nimeni nu are majoritate, iar socialiștii dau dovadă de incapacitate de a negocia și de a lucra. Există semne de întrebare vizavi de scopul real al candidatului PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți, iar acest lucru ar trebui să îngrijoreze locuitorii orașului. Despre aceasta a vorbit Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru pentru primăria orașului Bălți, în cadrul unui interviu pentru Nordnews.

Comentând absența concurentului său la dezbateri, care trebuiau să aibă loc pe 15 noiembrie, Petkov a subliniat că, în condițiile în care configurația politică a Consiliului Municipal Bălți este deja cunoscută, „tânărul, din motive neclare, aruncă săgeți”.

„Configurația politică a viitorului Consiliu Municipal este deja cunoscută. Pe baza acestei configurații se formează anumite coaliții, temporare, situaționale – principalul lucru este că se iau decizii. Iar deciziile se iau cu un anumit număr de voturi. În condițiile în care această configurație politică este deja cunoscută, acest tânăr iese și, din motive neclare, aruncă săgeți”, a spus Petkov.

În opinia sa, bălţenii ar trebui să tragă concluzii din asta şi să vadă cine vrea să ajungă la putere în Bălţi. Candidatul Partidului Nostru a reamintit oponentului său că membrii Consiliului Municipal vor trebui să găsească un compromis în interesele locuitorilor orașului.

„Trebuie să înțeleagă că în următorul consiliu trebuie să găsim cumva un compromis. Iar omul se comportă în așa fel încât este evident că scopul lui nu este de a lucra mai departe. Și acest lucru este foarte periculos. Periculos pentru democrație. Periculos pentru Bălți. Periculos pentru fiecare bălțean. Toată lumea trebuie să cunoască asta”, a menționat Petkov, adăugând că Partidul Nostru, spre deosebire de ei, este gata să lucreze.

Amintim că la alegerile locale din 5 noiembrie, Partidul Nostru a obținut cel mai mare număr de mandate în Consiliul Municipal Bălți (11). Pe locul doi se află PSRM (9), urmat de PAS cu 6 locuri, Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei (4), Partidul „Renaștere” (2), Partidul Schimbării (2) și PCRM (1).

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter