Teatrul absurdului: socialiștii îl invită pe Usatîi la evenimentul lor de partid la teatru, invocând că ar fi o întâlnire cu bălțenii

Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, a calificat drept teatrul absurdului invitația adresată de către PSRM lui Renato Usatîi la dezbateri la teatru. El a explicat că pe 17 noiembrie va avea loc un eveniment de partid al Partidului Socialiștilor, pe care aceștia îl prezintă  drept o „întâlnire cu bălțenii”.

Într-un interviu acordat NordNews, Alexandr Petkov i-a îndemnat pe jurnalişti să contacteze conducerea Teatrului „Vasile Alecsandri” pentru a afla ce eveniment anume figurează în solicitarea Partidului Socialiștilor.

„Cred că reprezentanții oricărei instituții mass-media din Bălți pot contacta conducerea Teatrului „Vasile Alecsandri”. Cu siguranță, li se va oferi o copie a solicitării Partidului Socialiștilor pentru evenimentul pe care și-l planifică vineri.

Din informațiile mele, solicitarea a fost depusă pe 9 noiembrie, iar motivul a fost o întâlnire cu activiștii de partid ai Partidului Socialiștilor”, a spus Alexandr Petkov.

El a subliniat că Partidul Nostru nu participă la evenimentele de partid ale altor formațiuni politice:

„Noi nu mergem la evenimente de partid străine. Acest lucru, în primul rând, nu este frumos, este lipsit de etică și necivilizat”, a menționat Petkov.

El și-a îndemnat oponenții să nu încerce să profite de ratingul liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, pentru a crește ratingul politic al PSRM.

„Doriți să organizați propriile evenimente de partid? Organizați-le! Nici măcar nu vă puteți aduna activul și de aceea îl chemați pe Renato Usatîi? Ca să vină lumea acolo pentru că Renato Usatîi are un rating mult mai mare decât voi? Atunci e altă treabă.

Explicați-le oamenilor asta, nu faceți circ. Tratați oamenii din Bălți cu bun simț și veți obține ceea ce meritați. Așa trebuie să fie în orice oraș, nu numai în Bălți, ci peste tot”, a conchis Alexandr Petkov.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter