Renato Usatîi: Dictatura este cea mai rapidă metodă de a rezolva problemele din țara noastră

Cetățenii Republicii Moldova așteaptă decizii imediate, iar dictatura ordinii și a responsabilității este singura soluție pentru a rezolva problemele cu care se confruntă țara. Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”.

„De exemplu, dictatura ordinii ar presupune o decizie rapidă prin care angajații de la calea ferată să fie integrați în sistemul bugetar pentru a rezolva imediat problema restanțelor salariale. În același mod, ar trebui să modificăm rapid Codul Fiscal și să implementăm un sistem de securitate eficient în țară, astfel încât hoții și bandiții să nu mai pătrundă în casele oamenilor”, a declarat Usatîi.

Doar prin dictatura ordinii și a responsabilității proiectele de infrastructură vor fi realizate într-un timp scurt, dar nu vor mai dura ani buni, așa cum se întâmplă în prezent, mai spune liderul Partidului Nostru.

„Trebuie să începem chiar de mâine să construim și să producem, pentru ca țara să se dezvolte. Astăzi, proiectele pentru apeduct și canalizare trebuie să devină priorități naționale! Nu trebuie să fie lăsate în responsabilitatea primarilor, majoritatea neavând posibilitatea să le realizeze din cauza costurilor exagerate”.

Renato Usatîi spune că Moldova trebuie să devină republică prezidențială, în fruntea căreia se va afla un om care va lua decizii și va purta responsabilitate pentru tot ce se întâmplă.

„Republica prezidențială înseamnă dictatura ordinii în interesul statului și dictatura responsabilității față de cetățeni”, a conchis președintele Partidului Nostru.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter