Blocul electoral ”RENATO USATÎI”: Am votat pentru o nouă Moldovă, pentru un Parlament curat, capabil să asigure schimbări adevărate

 

Echipa Blocului electoral ”RENATO USATÎI” și-a exprimat dreptul la vot, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Candidații au spus că au votat pentru o Moldovă nouă, un stat de drept, un parlament curat, fără kulioace, capabil să asigure schimbări adevărate, pe care societatea noastră le așteaptă de mult timp.

Elena Grițco, a declarat că a votat pentru o nouă Moldovă, pentru un stat de drept în care se respectă drepturile omului, pentru un Parlament curat, necorupt, nekuliokar.
”Am votat pentru toți cetățeni RM”, a declarat ea.

Ilian Cașu: ”Am votat schimbarea în bine pentru cetățeanul de rând, resetarea clasei politice, un alt Parlament care va reprezenta interesele cetățenilor RM și nu pe ale celor de grup. Am votat pentru reforme clare ale instituțiilor statului care să se ghideze de norma legală și să respecte drepturile cetățenilor.”

Dumitru Ciubașenco: ”Am decis să votăm împreună, solidar, la aceeași secție de votare. Eu am votat pentru un Parlament nou, cu deputați normali, onești, necorupți. Am votat pentru un Parlament fără kulioace și fără hoți, fără corupți, pentru un Parlament capabil să asigure schimbări adevărate, pe care societatea moldovenească le așteaptă de mult.”

Olesea Vîrtosu: ”Am votat pentru o economie prosperă și dezvoltată, unde producătorii autohtoni sunt apreciați, unde agenți economici sunt susținuți ca să-și dezvolte afacerile, iar tinerii antreprenori sunt încurajați. Am votat pentru o echipă de oameni care nu doar vorbesc frumos, dar lucrează în interesul cetățenilor.”

Natalia Băleanu: ”Am votat pentru o Moldovă prosperă, pentru o țară cu posibilități mari, pe care să nu ne fie rușine să o lăsăm moștenire copiilor noștri, pentru o țară fără kulioace și fără corupție.”

Igor Pohila:Am votat pentru revenirea la normalitate. Am votat pentru instituții de drept în care cetățenii Republicii Moldova vor avea încredere. Am votat pentru magistrați competenți și integri.”

Natalia Bayram: ”Eu am votat, ca orice cetățean responsabil, pentru ca în Republica Moldova să fie respectate drepturile tuturor persoanelor, am votat pentru ca legea să fie egală pentru toți, am votat pentru instaurarea dictaturii legii.”

Renato Usatîi, liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI” a ales să voteze în Germania, pentru a fi alături de cetățenii noștri aflați peste hotarele țării.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter