Când va deveni deputat, Renato Usatîi promite să aducă în bugetul de stat 300 de milioane de euro

Când va ajunge deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Renato Usatîi promite să aducă în bugetul statului 300 de milioane de euro. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul emisiunii „În centrul atenției” de la Publika. Liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi” a declarat că după ce va lichida Serviciul Informații și Securitate, dar și Centrul Național Anticorupție, a căror întreținere ne costă prea scump, va fi creată o structură nouă mult mai eficientă. Atunci, îi va chema „la covor” pe toți afaceriștii care sunt datori să toarne bani în buget.

„Eu nu am nevoie de șase luni de zile pentru a mă informa. Eu știu perfect cine și cu ce se ocupă. Eu fac acum o promisiune publică: acest serviciu pe care îl voi crea, într-un timp foarte scurt, va aduce în bugetul de stat suma de 200 de milioane de euro în câteva luni de zile, după negocieri cu unii oameni de afaceri din Republica Moldova. Nu îi vom uita nici pe cei de cealaltă parte a Nistrului. Acolo sunt câțiva gospodari care după prima discuție în sala VIP, vor da încă 100 de milioane, fără multă vorbă, principii și valori. Astăzi, Moldova are nevoie de profesioniști”, a spus Usatîi.

Anterior, Renato Usatîi a declarat că întreținerea Centrului Național Anticorupție costă peste șase milioane de euro pe an, iar al Serviciului Informații și Securitate – 25 de milioane de euro pe an, ceea ce înseamnă peste 31 de milioane de euro anual.

sursa: nordnews.md

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter