CEC: Primarii Partidului Nostru vor conduce șase centre administrative. Acesta este al doilea cel mai bun rezultat obținut de partidele care au participat la scrutin

Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut totalurile în urma  alegerilor locale generale. Potrivit CEC, primarii din partea Partidului Nostru vor conduce șase centre administrative: un municipiu și cinci centre raionale. Acesta este al doilea cel mai bun rezultat obținut printre toate formațiunile politice care au participat la scrutin. Partidul Nostru este urmat de partidul de guvernământ PAS care s-a clasat pe locul trei.

Astfel, pentru următorii patru ani, primarii care au candidat din partea Partidului Nostru vor conduce: municipiul Bălți, aici Alexandr Petkov a câștigat în turul doi; primăria orașului Drochia – Nina Cereteu, care a obținut o victorie convingătoare în primul tur; Alexandr Severin – orașul Fălești, acesta este al doilea mandat al său, Stela Onuțu va conduce pentru a treia oară orașul Glodeni; Roman Ciubaciuc a devenit edilul  orașului Cantemir, având deja o experiență de 12 ani în autoritățile locale; Victor Bogatico a câștigat al patrulea mandat de primar în orașul Rîșcani.

Împreună cu sate și comune, în urma alegerilor locale generale primarii din Partidul Nostru vor conduce 17 localități din țară.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter